FORSIDE
  OM MYRIAD
  REFERANSER
  UTLEIE
  PROSJEKT
  NÆRING
  BOLIG
  FRITID
  TOMT
  LEVERANDØRER
MYRIAD GRUPPEN
Skutevikstorget 2
5032 Bergen
Tlf:
91 69 62 44
Fax:
55 32 87 21

post@myriad.no


Extra-nett

 
Tilbake

Ledig for oppdrag

GODT HÅNDVERK TIL RIKTIG PRIS?

Vi kan utføre det meste innen tømrer, murer, flislegger og maler-faget. Vi har avtaler med rørlegger og elektriker, og kan derfor levere en helhetlig pakkeløsning, hvis kunden måtte ønske dette. Vi tilbyr også oppussingsrådgivning.

Vi har bred erfaring fra byggebransjen og våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Kommunikasjon er viktig, og vi tilbyr derfor gratis befaring hvor vi sammen kan finne en god løsning på deres behov og ønsker.

Med vår kunnskap fra byggebransjen blir vi ofte brukt som rådgivere. Ved oppussing dukker det ofte opp mange spørsmål: hvor skal vi begynne? - hva kan vi gjøre selv? - hvordan kan vi se helheten? - hva må vi søke om? Spørsmål hoper seg opp når du starter med oppussing. Myriad Visjon vil hjelpe deg på vei

Vi er opptatt av at kunden skal få sine drømmer og visjoner oppfylt, og kanskje har vi noen ideer til hvordan dette kan la seg gjøre. Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt.

Svein
Tlf. 916 96 244
svein@myriad.no

Lars Petter
Tlf. 934 26 042
larspetter@myriad.no

Se tilbakemeldinger fra våre kunder og bilder av utførte jobber på Mittanbud.no


Skrevet av: lp
Dato: 27.07.2014